Een hart voor paarden. Op een fijne manier op buitenrit doe je bij Duuns horses.

Aanbod

Duuns horses biedt verschillende diensten aan op het gebied van de Camargue paardrijden. Klik hieronder voor meer informatie. 

Buitenritten

In de vakantieperiodes, weekenden of zelfs soms doordeweeks verzorgen we buitenritten te paard. We wonen in Meldert- Lummen bij Hasselt in België.

Ponykamp

Wie wil er nou niet een ponykamp met prachtige witte paarden in de natuur van België? amen zorgen wij voor super leuke lessen, spelletjes, lekker eten en een gezellig ponykamp.

Paardrijles

Wij hebben aantal Camargue paarden en enkele pony’s. In de paardrijles wordt veel aandacht besteed aan dressuurmatig rijden, maar ook springen, vaardigheid en carrouselrijden komen regelmatig aan bod.

Probeer een paardrijles

De beste manier om te ontdekken of je paard rijden leuk vindt is om het gewoon een keer te doen. Een paardrijles kost 20 euro en is geschikt voor ruiters van elk niveau. Wij hebben paarden en pony’s voor beginnende ruiters, tot paarden en pony’s die wat meer uitdaging bieden aan de geoefende ruiter.

Gediplomeerd instructeur

Idhuna Aukes

Op een fijne manier op buitenrit doe je bij Duuns horses. De buitenritten worden gegeven door Idhuna Aukes. Zij is gediplomeerd instructeur en heeft ondanks haar jonge leeftijd veel ervaring in het lesgeven, opleren en trainen van paarden op natuurlijke wijze. Met haar enthousiasme en liefde voor paarden krijg je de mooiste ervaring op de rug van een van haar witte parels.